Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Over ons Rea

Het merk REA debuteerde op de Poolse markt in 1993.

Sindsdien hebben wij, om aan uw behoeften te voldoen, ons aanbod aangevuld met nieuwe, modieuze producten van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de fabricage en import van badkamer- en keukeninrichtingen. Op basis van onze jarenlange ervaring garanderen wij dat al onze producten 100% veilig zijn voor de gezondheid en uiterst functioneel.

Ons assortiment stelt u in staat uw badkamer uit te rusten met artikelen zoals* douches, douchewanden, inbouwdeuren, douchepanelen, inbouwsets, regendouches, kranen, lineaire afvoeren, sanitair keramiek*. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod systematisch wordt verrijkt met nieuwe artikelen die worden gekenmerkt door hoge esthetische en functionele waarden.

Wij staan open voor alle voorstellen en suggesties – onze prioriteit is de tevredenheid van de klant en het voldoen aan de meest verfijnde verwachtingen. Al meer dan 500.000 tevreden klanten hebben hun badkamerinrichting bij ons ondergebracht.*Wij staan garant voor een ruime keuze in het badkamerassortiment, professioneel advies en vriendelijke service.

Nieuwsbrief