Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Nieuwigheid
Nieuwigheid

De Stella White keramische aanrechtwastafel gold edge

ID: 10354
EAN: 5902557398256
SKU: REA-U7445
 • 101.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Montage methode:: Tafelblad
De kleur van de wastafel: Sneeuwwitje
Wastafel diepte (mm) 130 mm
Materiaal: Sanitair keramiek
Wastafelhoogte (mm) 150 mm
Kraangat: Niet
Wastafel lengte (mm) 360 mm
Overloopopening: Nee
Breedte wastafel (mm) 360 mm
De diameter van het afvoergat:: 45 mm
Garantie: 24 maanden
Producent: Rea
Beschrijving

Wij presenteren u een mooie en uiterst functionele en moderne wastafel Stella White. Het is een product dat uw badkamer perfect zal vullen met behoud van een onberispelijke uitstraling en interieuresthetiek. De wastafel is ontworpen om op een aanrecht of in een kast te worden gemonteerd. Het is gemaakt van hoogwaardig sanitair keramiek. Door een speciale productiefase is het duurzaam en gemakkelijk schoon te houden en vervaagt de kleur ook niet na vele jaren. Passende kranen en pluggen voor de wastafel vind je in het aanbod van onze winkel. Sanitair keramiek is een uitstekende keuze voor iedereen die een probleemloos gebruik wil. Het materiaal onderscheidt zich door zijn duurzaamheid en weerstand tegen de inwerking van zuren, verschillende biologische stoffen en reinigingsmiddelen. Bovendien is het bestand tegen slijtage, hoge temperaturen en vochtigheid. Door het Stella Rea-model te kiezen, zijn we er zeker van dat het vele jaren mee zal gaan zonder zijn functionaliteit en esthetische uitstraling te verliezen. * Stella wastafel – een badkamer in de meest modieuze uitvoering * Het gepresenteerde keramiek onderscheidt zich door een universele en tijdloze uitstraling, waardoor het een uitstekende investering is. De klassieke witte tint zorgt ervoor dat hij prachtig past bij vrijwel elke tint van een aanrecht of kast. Dus zelfs als we renovatiewerken in de toekomst plannen, zal vervanging niet nodig zijn. Door het relatief kleine formaat kan de Stella Rea wastafel met succes in elke badkamer worden geïnstalleerd, ongeacht de grootte van de kamer. Zelfs voor een klein toilet is het een goede keuze. Tafelmodellen zorgen voor een zeer hoog gebruikscomfort door de aanwezigheid van hoge randen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over spatten van het kastoppervlak bij het wassen of scheren.

instructies en downloads

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief