Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

De SAMI GOLD WHITE opzetwastafel van keramiek

ID: 4008
EAN: 5902557343171
SKU: REA-U1801
 • 134.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Montage methode:: Tafelblad
De kleur van de wastafel: goud / wit
Wastafel diepte (mm) 100 mm
Materiaal: Sanitair keramiek
Wastafelhoogte (mm) 120 mm
Kraangat: Niet
Wastafel lengte (mm) 360 mm
Overloopopening: Nee
Breedte wastafel (mm) 360 mm
De diameter van het afvoergat:: 45 mm
Garantie: 24 maanden
Producent: Rea
Beschrijving

Wij presenteren u een mooie en uiterst functionele en moderne wastafel SAMI Gold White. Het is een product dat uw badkamer perfect zal vullen met behoud van een onberispelijke uitstraling en interieuresthetiek. De wastafel is ontworpen om op een aanrecht of in een kast te worden gemonteerd. Het is gemaakt van hoogwaardig sanitair keramiek. Door een speciale productiefase is het duurzaam en gemakkelijk schoon te houden en vervaagt de kleur ook niet na vele jaren. Passende kranen en pluggen voor de spoelbakken vindt u op onze andere veilingen. Bekijk ons ​​aanbod De Sami wastafel is gemaakt in de nieuwste SLIM EDGE technologie, waardoor een vorm met extreem dunne randen is verkregen. Alles is dit seizoen afgewerkt met de meest modieuze kleur. Een wastafel in combinatie met witte kranen vormt het perfecte duo waar iedereen blij van wordt. Op de foto presenteren we samen met de gootsteen Lugango Gold-kranen en een kurk van dezelfde mooie kleur.

instructies en downloads

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief