Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.be layouts.at layouts.ie

CONGLOMERATE TOP WASTAFEL GOYA ZWART MAT 60CM FRAME

ID: 6043
 • 291.00

  - laagste prijs in de afgelopen 30 dagen

  Leveringsinformatie: 3-6 dagen

 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Montage methode:: Geschorst
De kleur van de wastafel: zwarte mat
Wastafel lengte (mm) 600 mm
Breedte wastafel (mm) 370 mm
Wastafelhoogte (mm) 140 mm
Wastafel diepte (mm) 90 mm
Materiaal: Conglomeraat
Kraangat: Ja
Overloopopening: Nee
De diameter van het afvoergat:: 45 mm
Garantie: 24 maanden
Producent: Rea
Beschrijving

We presenteren u een mooie, uiterst functionele en moderne wastafel. Het is een product dat uw badkamerruimte perfect zal vullen met behoud van een onberispelijke uitstraling en esthetiek van het interieur. De wastafel is gemaakt van hoogwaardig conglomeraat in mat zwart . kan direct aan het tafelblad worden opgehangen of gemonteerd.

Passende stekkers, batterijen en sifons vindt u in onze winkel.

Conglomeraat – The Perfect Surface is het materiaal waarvan de Goya wastafel is gemaakt. Het wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke duurzaamheid – zowel tegen mechanische schade, krassen als zelfs hoge temperaturen.

Solide en zorgvuldige afwerking zorgt voor comfortabel en veilig gebruik. Naast de uitstekende duurzaamheid is het conglomeraat, ondanks zijn doffe kleur, zeer gemakkelijk schoon te maken.

Conglomeraat wastafels zijn ook een eenvoudige keuze voor mensen die esthetiek en eenvoud in één waarderen. Moderne stijl en hoge duurzaamheid zijn de belangrijkste kenmerken van dit materiaal.

* Speciaal rek inbegrepen. *

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief