Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Engels layouts.de-at layouts.fr-be Bulgaars Kroatisch layouts.sr-me Tsjechië layouts.et layouts.fi Frans layouts.el Spaans Nederlands layouts.en-ie Litouws Lets Duits Pools layouts.pt Russisch Roemeense layouts.sr Slowaaks layouts.sl Oekraïens Hongaars Italiaans

KORTINGSCODErea5

Bazalt Black 90x90 douchebak

ID: 9178
EAN: 5902557387687
SKU: REA-K3307
 • 292.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Materiaal: SMC composiet
Locatie van de afvoer: middenin
Inclusief sifon: Ja
Garantie: 24 maanden
Producent: Rea
Beschrijving

We presenteren je een prachtige en zeer functionele douchebak. Het is een product dat de ruimte in je badkamer perfect vult en tegelijkertijd een perfecte uitstraling en esthetiek van het interieur behoudt. De douchebak is bestand tegen beschadigingen en krassen. We hebben douchewanden te koop om de set compleet te maken.

Onze douchebak is het resultaat van geavanceerde composiet giettechnologie met glasvezelversterkte Smc (Sheet Molding Compound) polyesterhars. Dit geavanceerde materiaal wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke weerstand tegen vocht, mechanische schade en de effecten van schoonmaakmiddelen, wat resulteert in een extreem duurzaam product dat licht en elegant is.

instructies en downloads

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief