Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Rea Stone stenen douchebak 80 x 120

ID: 5505
EAN: 5902557319978
SKU: REA-K9602
 • 421.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Materiaal: minerale steen
Kleur: zwart
De hoogte van het peuterbad: 3 cm
Locatie van de afvoer: aan de korte kant
Inclusief sifon: product_profile.value_YES
Garantie: 5 jaar
Producent: Rea
Beschrijving

De douchebakken zijn elke centimeter perfect. De prachtige externe structuur van het peuterbad * reproduceert perfect de natuursteen *. Het past perfect in het moderne interieur van uw badkamer, benadrukt de schoonheid ervan en maakt het dagelijks gebruik tot een onbeschrijfelijk plezier.Het is gemaakt van een minerale steen met een natuurlijke structuur. Het is een materiaal met een lange levensduur en hardheid, bovendien voelt het aangenaam warm aan.De douchebakken van dit materiaal hebben een ideale gladheid, zijn stabiel en kunnen direct op de vloer worden gemonteerd. Een bijkomend voordeel zijn de perfect rechte randen en hoeken, waardoor ze zonder voeg kunnen worden geïnstalleerd.De textuur met het uiterlijk van natuursteen past perfect in moderne inrichtingen, maar past ook goed in klassieke universele interieurs.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief