Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si

White Rock 90 x 120 douchebak

ID: 6925
EAN: 5902557367290
SKU: REA-K5582
 • 351.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Materiaal: mineraal acryl
Kleur: wit
De hoogte van het peuterbad: 3,5 cm
Locatie van de afvoer: aan de korte kant
Inclusief sifon: Ja
Garantie: 5 jaar
Producent: Rea
Beschrijving
 • Acryl Mineraal * is een uniek materiaal, gekenmerkt door buitengewone sterkte en duurzaamheid. De gladde structuur beschermt het peuterbad perfect tegen vocht. Dankzij het gebruikte materiaal zijn de douchebakken perfect in elke centimeter. Aandacht voor elk detail, * perfecte reproductie van de natuurlijke structuur *, een prachtige decoratieve coating, zal een element zijn dat de schoonheid van uw badkamer benadrukt. Het zal het dagelijks gebruik tot een onbeschrijfelijk plezier maken.De douchebakken van dit materiaal zijn perfect glad, stabiel en kunnen direct op de vloer worden gemonteerd. Een bijkomend voordeel zijn de perfect rechte randen en hoeken, waardoor ze zonder voegen kunnen worden geïnstalleerd.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief