Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si

Wandspiegel MR050 50 cm Frameloos

ID: 6051
EAN: 5902557368297
SKU: HOM-03697
 • 130.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Doorsnede (cm) 50 mm
Kleur: Chroom
Af hebben: glans
Vorm geven aan: Ronde
Model: MR050
Garantie: 24 maanden
Producent: Tutumi
Beschrijving

Spiegels in huis zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp, dankzij hen lijkt de kamer helderder en groter. De karakteristieke vorm van onze spiegel past perfect in elke kamer, ongeacht de stijl, je kunt ze ophangen in de woonkamer, slaapkamer en badkamer Stijlvolle ronde spiegel van Tutumi home is een geweldige decoratie voor elk interieur vintage, klassieke of scandinavische stijl . Het zwarte frame geeft het een unieke stijl. De optimale afmetingen van de spiegel zullen zich in de praktijk bewijzen – niet alleen als ornament. Een diameter van 50 cm past perfect bij elke muur.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief