Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Ronde spiegel op de Loft bar 50 cm CFZL-MR050

ID: 1720
SKU: HOM-09001
 • 136.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Doorsnede (cm) 500 mm
Lengte (mm) 840 mm
Grubość ramy 30 mm
Kleur: zwart
Af hebben: glans
Vorm geven aan: Ronde
Model: CFZL-MR050
Garantie: 24 maanden
Producent: Tutumi
Beschrijving

Spiegels in huis zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp, dankzij hen lijkt de kamer helderder en groter. De karakteristieke vorm van onze spiegel past perfect in elke ruimte, ongeacht de stijl, je kunt ze ophangen in de woonkamer, slaapkamer en badkamer.De stijlvolle ronde Tutumi woonspiegel met Loft strip is een geweldige decoratie voor elk interieur in een vintage, klassieke of Scandinavische stijl. De elegante riem die dienst doet als spiegelhandvat geeft het een unieke stijl. De optimale afmetingen van de spiegel zullen zich in de praktijk bewijzen – niet alleen als ornament. Een diameter van 50 cm en een lengte met een strook van 84 cm maken elke muur perfect af.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief