Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK

GRATIS LEVERING

€0

LEVERTIJD

3-5 dagen

TERUGGAVE VAN GOEDEREN

14 dagen
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn Oostenrijks layouts.ie layouts.si

Ronde houten spiegel op de bar LOFT D.Brown 59 cm

ID: 4392
SKU: HOM-09696
 • 149.00
  Leveringsinformatie: 3-6 dagen
 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Producent: Tutumi
Beschrijving

CIRCLE MIRROR LOFT MET STRIP VAN 59 CM Moderne hangende houten spiegel Spiegels in huis zijn de perfecte aanvulling op het interieurontwerp, dankzij hen lijkt de kamer helderder en groter. De karakteristieke vorm van onze spiegel past perfect in elke ruimte, ongeacht de stijl, je kunt ze ophangen in de woonkamer, slaapkamer en badkamer.De stijlvolle ronde Tutumi woonspiegel met Loft strip is een geweldige decoratie voor elk interieur in een vintage, klassieke of Scandinavische stijl. De elegante riem die dienst doet als spiegelhandvat geeft het een unieke stijl. De optimale afmetingen van de spiegel zullen zich in de praktijk bewijzen – niet alleen als ornament. De diameter van 59 cm past perfect bij elke muur Productkenmerken: spiegel diameter 59 cm.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief