Door de website te gebruiken zonder uw browserinstellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw browserinstellingen op elk moment wijzigen, die bepalend zijn voor het opslaan ervan.
Klik hier voor meer informatie over Cookiebeleid.

  OK
Pools Engels Duits Tsjechië Frans Litouws Russisch Roemeense Slowaaks Hongaars Italiaans Bulgaars Oekraïens Spaans Ests Kroatisch Lets Nederlands layouts.me Servisch layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Asymmetrische spiegel aan een riem 49 cm YMJZ20216

ID: 5576
SKU: HOM-08889
 • 128.00

  Leveringsinformatie: 3-6 dagen

 • -
  +
 • De geselecteerde variant is nu niet beschikbaar.

  Laat me weten wanneer het aankomt:

Technische specificaties
Lengte (mm) 490 mm
Breedte (mm) 550 mm
Kleur: Bruin, Zand
Vorm geven aan: Rechthoekig
Model: YMJZ20216
Producent: Tutumi
Beschrijving

 • Loftspiegel met een strook van 49 cm ** Moderne houten hangspiegel * Spiegels in huis zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp, dankzij hen lijkt de kamer lichter en groter. De karakteristieke vorm van onze spiegel past perfect in elke kamer, ongeacht de stijl, je kunt ze ophangen in de woonkamer, slaapkamer en badkamer Een stijlvolle asymmetrische spiegel van Tutumi home met riem is een geweldige decoratie voor elk interieur in vintage , klassieke of Scandinavische stijl. De elegante riem die dienst doet als spiegelhandvat geeft het een unieke stijl. De optimale afmetingen van de spiegel zullen zich in de praktijk bewijzen – niet alleen als ornament.

Vraag naar het product

product.attachment

Producten die u mogelijk ook interesseren

  Nieuwsbrief